Ons werk

Sinds 2016 werkt Ben of All Trades aan veel verschillende projecten op het gebied van interieurbouw, reclamewerk en locatievormgeving.

Wij zijn erg grutsk (trots) op het werk wat we hebben mogen doen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Neem een kijkje en wie weet kunnen we je inspireren? 

Werk waar wij grutsk op zijn
Urinoirs

Interieurbouw | Speciaalbier café De Markies, Leeuwarden

Een complete metamorfose van dit unieke café is verzorgd door Ben of All Trades. Van custom made urinoirs tot een kroonluchter gemaakt van bierflesjes. Ook aan unieke details is gedacht, met bier/kaasplankjes van steigerhout en voorzien van eigen brandmerk. Daarnaast hebben wij ook al het reclamewerk binnen en buiten het pand gerealiseerd.

Phone House

Reclamewerk | Re-styling winkels Phone House Nederland

Onder de vlag van FaberExposize (Robin Wessels) zijn we volop bezig met de restyling van een groot aantal Phone House winkels in Nederland. De winkels worden voorzien van een vernieuwd of aangepast interieur, plus nieuwe signing. Bij dit project neemt Ben of All Trades de montage voor zijn rekening. Ook zijn we nauw betrokken bij de voorbereiding en planning van dit grootschalige project.
Welcome to the Village

Locatievormgeving & Reclamewerk | Festival Welcome to the Village, Leeuwarden

Van 2013 tot heden zijn wij betrokken bij de realisatie van Welcome to the Village in Leeuwarden. Van het ontwerp van het terrein tot het begeleiden, aansturen en coördineren van de op- en afbouw van dit geweldige festival. Ook is al het reclamewerk voor op en buiten het festivalterrein is regelmatig verzorgd door Ben of All Trades.

Brownies & Downies

Interieurbouw | Lunchzaak Brownies & Downies, Leeuwarden

Voor Brownies & Downies hebben wij met veel plezier gewerkt aan de complete sfeer en uitstraling van deze fijne lunchroom. Zowel binnen als buiten hebben wij op creatieve wijze mogen bijdragen aan deze aanwinst voor Leeuwarden. 

Veronica Schip

Interieurbouw | Verbouwing Veronica Schip tot Bar, Restaurant & Club, Amsterdam

In 2018 hebben wij het historische Veronica schip van binnen opnieuw ontworpen en volledig verbouwd, inclusief nieuwe dansvloer, binnen- en buitenbar, reclamewerk en toiletten. Een klus met veel uitdagingen, maar wij hebben er erg van genoten om op dit bijzondere schip te mogen werken.

Meet Mister Fred

Interieurbouw & Reclamewerk | Kledingwinkel Meet Mister Fred, Leeuwarden

Voor deze winkel hebben wij zwevende schappen gemaakt. Ook hebben wij een op maat deur en room-divider (voor het omkleden) gerealiseerd. En als kers op de taart hebben we het reclamewerk buiten verzorgd, plus het stoepbord ontworpen en gemaakt.

Glemmer Beach

Locatievormgeving | Festival Glemmer Beach, Lemmer

Voor dit festival heeft Ben of All Trades in 2016, 2017 en 2018 de locatievormgeving voor het gehele festivalterrein voor zijn rekening genomen. Van het ontwerp, de uitvoering en al het reclamewerk. 

Grow festival

Locatievormgeving | Grow Festival, Almere

In 2016 en 2017 hebben wij voor het Grow festival het terrein ontworpen, gebouwd en voorzien van al het noodzakelijke reclamewerk. 

SPEC entertainment

Locatievormgeving | SPEC entertainment, Almere

Voor SPEC hebben wij diverse super gave projecten gerealiseerd. Custom made lichtbakken en letters, voor gebruik in videoclips. Ook hebben wij een achtergrond decor & Rad van Fortuin gemaakt voor de Youtube series van de artiesten van dit bedrijf. Gaaf om te mogen werken voor artiesten zoals Super Gaande, Jiri 11, Sophie Milzink en Shirak!

De Tulp, Amsterdam

Interieurbouw | Bar-Restaurant De Tulp, Amsterdam

In April 2018 hebben wij dit kleurrijke terras, volledig op maat gebouwd. Ben je in de buurt van het Marie Heinekenplein in Amsterdam, ga er dan zeker even een kijkje nemen (en neem een lekker biertje!).