Interieurbouw

Je winkel, kantoorpand, bar of restaurant (opnieuw) creatief inrichten kost vaak veel tijd en dus geld. Ben of All Trades helpt al ruim vier jaar verschillende klanten met deze vraag en snapt dat. Vanuit een deskundig advies kan snel worden begonnen met bouwen.

Door duurzaam en met hoogwaardige materialen te werken weet je zeker dat dit een goede investering is. Voor andere klanten maakten wij toonbanken, schappen, vloeren, verlichting, lichtreclame, bestickering en aankleding. Van industriële uitstraling tot een vintage thema.

Van Leeuwarden, Groningen tot Amsterdam, wij gaan graag met onze experts bij je aan de slag.

Wat wij doen

Winkelinrichting

Winkelinrichting

Uw winkel opnieuw sfeervol inrichten? Wij regelen het van A tot Z.

Horeca

Horeca

Is je restaurant, bar of café toe aan een totaal nieuwe of verbeterde beleving? Wij hebben jarenlang ervaring met verbouwingen in horecapanden.

Bedrijfspanden

Bedrijfspanden

Je kantoor of bedrijfspand verbouwen, vraag Ben of All Trades voor creatieve oplossingen.

Styling

Styling & aankleding

Echte sfeer creëer je door oog voor details. Ook hier zijn wij sterk in, van handmade kussens op de stoelen tot de planten.

Werk waar wij grutsk op zijn
Phone House

Reclamewerk | Re-styling winkels Phone House Nederland

Onder de vlag van FaberExposize (Robin Wessels) zijn we volop bezig met de restyling van een groot aantal Phone House winkels in Nederland. De winkels worden voorzien van een vernieuwd of aangepast interieur, plus nieuwe signing. Bij dit project neemt Ben of All Trades de montage voor zijn rekening. Ook zijn we nauw betrokken bij de voorbereiding en planning van dit grootschalige project.
Meet Mister Fred

Interieurbouw & Reclamewerk | Kledingwinkel Meet Mister Fred, Leeuwarden

Voor deze winkel hebben wij zwevende schappen gemaakt. Ook hebben wij een op maat deur en room-divider (voor het omkleden) gerealiseerd. En als kers op de taart hebben we het reclamewerk buiten verzorgd, plus het stoepbord ontworpen en gemaakt.

Welcome to the Village

Locatievormgeving & Reclamewerk | Festival Welcome to the Village, Leeuwarden

Van 2013 tot heden zijn wij betrokken bij de realisatie van Welcome to the Village in Leeuwarden. Van het ontwerp van het terrein tot het begeleiden, aansturen en coördineren van de op- en afbouw van dit geweldige festival. Ook is al het reclamewerk voor op en buiten het festivalterrein is regelmatig verzorgd door Ben of All Trades.