Reclamewerk

Je wilt graag jouw merk op een unieke en professionele manier laten zien aan jouw klanten. Tientallen opdrachtgevers hielpen wij met reclamewerk die bij hen past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan unieke lichtbakken, belettering en wrapping van bedrijfswagens.

Door een goed persoonlijk gesprek te voeren achterhalen wij de kern van jouw vraag en wens. Wij maken een plan, nemen dat samen goed door en bij akkoord gaan wij aan de slag met onze creatieve bouwers.

Reclamewerk is onze passie. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het voor je realiseren. Materiaal nodig om je bedrijf Corona proof te maken? Ook hier kunnen wij je heel snel een oplossing bieden.  

Wat wij doen

reclamewerk

Winkelpanden

Alles voor binnen & buiten uw pand. Lichtreclames, XXL signing airtex behang tot lichtreclames.

Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Autobelettering & car wraps. Één auto of je hele wagenpark, wij komen graag langs!

Horeca

Horeca

Wij hebben veel ervaring met het (ver)bouwen van horecapanden. We denken graag met je mee, niks is ons te gek.
Werk waar wij grutsk op zijn
Phone House

Reclamewerk | Re-styling winkels Phone House Nederland

Onder de vlag van FaberExposize (Robin Wessels) zijn we volop bezig met de restyling van een groot aantal Phone House winkels in Nederland. De winkels worden voorzien van een vernieuwd of aangepast interieur, plus nieuwe signing. Bij dit project neemt Ben of All Trades de montage voor zijn rekening. Ook zijn we nauw betrokken bij de voorbereiding en planning van dit grootschalige project.
Meet Mister Fred

Interieurbouw & Reclamewerk | Kledingwinkel Meet Mister Fred, Leeuwarden

Voor deze winkel hebben wij zwevende schappen gemaakt. Ook hebben wij een op maat deur en room-divider (voor het omkleden) gerealiseerd. En als kers op de taart hebben we het reclamewerk buiten verzorgd, plus het stoepbord ontworpen en gemaakt.

Welcome to the Village

Locatievormgeving & Reclamewerk | Festival Welcome to the Village, Leeuwarden

Van 2013 tot heden zijn wij betrokken bij de realisatie van Welcome to the Village in Leeuwarden. Van het ontwerp van het terrein tot het begeleiden, aansturen en coördineren van de op- en afbouw van dit geweldige festival. Ook is al het reclamewerk voor op en buiten het festivalterrein is regelmatig verzorgd door Ben of All Trades.