Locatievormgeving

Klantbeleving, de emotionele herinnering van een klant aan jouw terrein, hal, gebouw, terras, beurs of evenement is ontzettend belangrijk. Vaak gaat het om een tijdelijke aankleding die snel, effectief en goedkoop moet zijn. Met ruim tien jaar ervaring begrijpen wij hoe we je daarbij kunnen helpen.

Voor verschillende opdrachtgevers verzorgden wij de locatievormgeving, van de eerste schroef tot het laatste kaarsje op tafel.

Sta je binnenkort op een beurs of evenement, ook voor complete standbouw kan je bij ons terecht. En je bedrijfsfeest of bruiloft naar wens inrichten, wij doen het graag en goed. We heten niet voor niks Ben of All Trades! En uiteraard zijn wij ook gewend om intensief samen te werken met andere partijen.

Wat wij doen

Festivals

Festivals

Wij hebben jarenlang ervaring met het uniek & duurzaam inrichten van festivals. Van A tot Z regelen wij het opbouwen en afbouwen.

Beurzen

Beurzen & Evenementen

Wij bedenken en bouwen graag je unieke stand voor een beurs of evenement. Ook dit is één van onze Trades.

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Ook voor de inrichting van je bedrijfsfeest, van groot tot klein, kan je bij Ben of All Trades terecht. Alles kan, niks is te gek!

Bruiloften

Bruiloften

Een unieke bruiloft in het bos of je tuin? Ongeacht de locatie zorgen wij voor een liefdevolle en bijzondere inrichting voor jullie trouwdag.

Werk waar wij grutsk op zijn
Phone House

Reclamewerk | Re-styling winkels Phone House Nederland

Onder de vlag van FaberExposize (Robin Wessels) zijn we volop bezig met de restyling van een groot aantal Phone House winkels in Nederland. De winkels worden voorzien van een vernieuwd of aangepast interieur, plus nieuwe signing. Bij dit project neemt Ben of All Trades de montage voor zijn rekening. Ook zijn we nauw betrokken bij de voorbereiding en planning van dit grootschalige project.
Meet Mister Fred

Interieurbouw & Reclamewerk | Kledingwinkel Meet Mister Fred, Leeuwarden

Voor deze winkel hebben wij zwevende schappen gemaakt. Ook hebben wij een op maat deur en room-divider (voor het omkleden) gerealiseerd. En als kers op de taart hebben we het reclamewerk buiten verzorgd, plus het stoepbord ontworpen en gemaakt.

Welcome to the Village

Locatievormgeving & Reclamewerk | Festival Welcome to the Village, Leeuwarden

Van 2013 tot heden zijn wij betrokken bij de realisatie van Welcome to the Village in Leeuwarden. Van het ontwerp van het terrein tot het begeleiden, aansturen en coördineren van de op- en afbouw van dit geweldige festival. Ook is al het reclamewerk voor op en buiten het festivalterrein is regelmatig verzorgd door Ben of All Trades.